Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

感謝主!「從練功到破功-耶穌基督拯救了我」佈道會,在9月9日﹙六﹚下午2:30舉行,講員:李前明牧師,當日有10位決志及回轉, 另外有3位朋友對福音有興趣。
佈道會李牧師分享他個人生命見證,分享他如何從練功到破功,以及主耶穌改變他的生命,他分享到在1991年5月12日晚上,他呼求主耶穌的名,求主解開他心中的疑惑,求主替他鑒察這個控制他的東西(邪靈)。
他講述:「這東西如果與氣功有關係的話,求主耶穌替我破除氣功。」經過幾次呼求主,他的氣功被主耶穌破除了!那四個住在他身上的邪靈被趕走了!他得著自由,得著釋放,感謝主!!

探訪我們


九龍長沙灣道681號長沙灣貿易廣場1樓102室
(852) 2433-9956
church@ccbc.org.hk

每星期崇拜時間

週六崇拜 逢星期六 6:00P.M.
早堂崇拜 逢星期日 8:30 A.M.
中堂崇拜 逢星期日 10:15 A.M.
午堂崇拜 逢星期日 12:00 P.M.
初少崇拜 逢星期日 10:15 A.M.
高少崇拜 逢星期日 12:00 P.M.
兒童崇拜(中堂) 逢星期日 10:15 A.M.
兒童崇拜(午堂) 逢星期日 12:00 P.M.
長者迦勒牧區 逢星期二 09:30 A.M.

加入我們FB專頁