Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

有400位參與教會不同崗位的事奉人員、在7月1日假期一齊回到教會參與"事奉人員禁食祈禱會"、當日早上林羅麗斯牧師帶領眾事奉人員一起學習One Hour Prayer、為到自己的屬靈生命禱告、認罪禱告!

上帝的應許
我們若認自己的罪,神是信實的,是公義的,必要赦免我們的罪,洗淨我們一切的不義!(約翰一書 1:9)

中午之後由青年同工帶領敬拜讚美、並為到今日青年人禱告、之後再由不同的牧者帶領為到各方面事項禱告、包括婚姻關係、爸爸、在職姊妹、患病的人、長者、以及教會小組、領袖和弟兄姊妹生命禱告! 感謝主! 復興禱告!進入新媒體宣教!

探訪我們


九龍長沙灣道681號長沙灣貿易廣場1樓102室
(852) 2433-9956
church@ccbc.org.hk

每星期崇拜時間

週六崇拜 逢星期六 6:00P.M.
早堂崇拜 逢星期日 8:30 A.M.
中堂崇拜 逢星期日 10:15 A.M.
午堂崇拜 逢星期日 12:00 P.M.
初少崇拜 逢星期日 10:15 A.M.
高少崇拜 逢星期日 12:00 P.M.
兒童崇拜(中堂) 逢星期日 10:15 A.M.
兒童崇拜(午堂) 逢星期日 12:00 P.M.
長者迦勒牧區 逢星期二 09:30 A.M.

加入我們FB專頁