Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

與人相處,難免有磨擦的時候,特別是面對至親的家人。有時我們注視的目光很容易停留在對方的缺點上,而忽略、甚至不想理會其好的一面。其實,當我們願意安靜下來,細心想想,就會再次記起對方一些值得我們欣賞和看重的地方。
對方的優點,你想起了幾多個?
「為甚麼看見你弟兄眼中有刺,卻不想自己眼中有樑木呢?」 (‭‭馬太福音‬ ‭7:3‬)
很感恩,在這個”風風雨雨”的時期,你我仍能一同聚會,分享感受,彼此關顧。縱使我們來自不同背景,持有不同想法,但要記著我們都是上帝的兒女,同屬一個大家庭。
組長,期待你歸隊!😘
「我這樣吩咐你們,是要叫你們彼此相愛。」」 ‭‭(約翰福音‬ ‭15:17‬)

探訪我們


九龍長沙灣道681號長沙灣貿易廣場1樓102室
(852) 2433-9956
church@ccbc.org.hk

每星期崇拜時間

週六崇拜 逢星期六 6:00P.M.
早堂崇拜 逢星期日 8:30A.M.
少年崇拜 逢星期日 10:00A.M.
中堂崇拜 逢星期日 10:15A.M.
午堂崇拜 逢星期日 12:00N.N.
兒童崇拜(中堂) 逢星期日 10:15A.M.
兒童崇拜(午堂) 逢星期日 12:00N.N.
長者迦勒牧區 逢星期二 09:30A.M.

加入我們FB專頁