Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

課程以面授形式上課為主,如因疫情需暫停面授課程,會以Zoom網上形式上課。

English Smartkids Zoom+provides a great opportunity for children to pracite their daily, conversational English through discussion of various topics. Children are introduced to acitivities such as story telling, singing, acitivity worksheets and games to nuture listening skills and enhance communication skills

Smartkids英語互動 Zoom+本課目的是讓小孩子在輕鬆的氣氛下學習日常的英語。每堂課都有不同的主題,透過外籍英語導師與學生的互動對答、講故事、唱遊及各種遊戲等。訓練他們的英語聽、講和溝通能力。

普通話Smartkids Zoom+ 讓小孩子在輕鬆的氣氛下學習日常的普通話。每堂課都有不同的主題,透過普通話導師與學生的互動對答、講故事、唱遊及各種遊戲等,訓練他們的普通話聽、講和溝通能力。

故事扮嘢學普通話 Zoom+導師運用精彩的故事,配合創新有趣的活動,帶領小朋友暢遊「故事扮嘢學普通話」的課程。本課會給小朋友提供簡單的道具,讓他們扮演故事中的人物,以此來激發他們的想像力,讓他們體驗表演的樂趣以及展示表演的天分。

班別 時間 對象 費用 堂數 備註
Smartkids英語互動 Zoom+ 逢星期六/ 12:45 - 13:45 K.2 - P.1 $1120
(兩個月為一期)
8堂 課程以英語為母語,或具有英語母語水平能力的老師以全英語授課
普通話Smartkids Zoom+ 逢星期一/ 16:00 - 17:00 K.2 - K.3 $800
(兩個月為一期)
8堂 課程由以普通話為母語,或具有普通語水平能力的普通話老師授課
故事扮嘢學普通話 Zoom+ 逢星期一/ 17:15 - 18:15 K.2 - P.1 $800
(兩個月為一期)
8堂 課程由以普通話為母語,或具有普通語水平能力的普通話老師授課

*以上課程費用已包括學生習作簿,請自備文具上課,修讀滿連續6個月或以上,可申請課程證書。
﹙家長報名時請提供正確姓名以制作證書用﹚


輪候《Smartkids英語互動 Zoom+》、《普通話Smartkids Zoom+》及《故事扮嘢學普通話 Zoom+》課程請按此連結,並填妥相關資料

探訪我們

九龍長沙灣道681號貿易廣場1樓102室
(852) 2433-9956
church@ccbc.org.hk

每星期崇拜時間

週六崇拜 逢星期六 6:00P.M.
早堂崇拜 逢星期日 8:30A.M.
少年崇拜 逢星期日 10:00A.M.
中堂崇拜 逢星期日 10:15A.M.
午堂崇拜 逢星期日 12:00N.N.
兒童崇拜(中堂) 逢星期日 10:15A.M.
兒童崇拜(午堂) 逢星期日 12:00N.N.
長者迦勒牧區 逢星期二 09:30A.M.

加入我們FB專頁